Reise & Abenteuer

Quereinsteiger PDF

Välkommen till Kryptan på fredag quereinsteiger PDF nov kl 20. Välkommen att fira gudstjänst i Slottshagskyrkan på söndag 11 november kl 11.


Författare: Ulrike Luise Keller.
Motive zum Wechsel vom Regelschulsystem in die Waldorfschule
This volume presents an overview of global trends in water law and policy and assesses current global water governance. It identifies the key research questions for water law and policy while providing an overview of the current global water governance regime.

Det blir en härlig gudstjänst med många olika inslag från både scouter, barnkör och dansgrupp med mera. Läs senaste numret av Slottshagskyrkans tidning, med information om livet i Slottshagskyrkan: Eller så kan du ladda ner tidningen som pdf här! Höstterminen drar igång onsdagen den 5 sep kl. Vi träffas i Kärnpunkten i Slottshagskyrkan. I vecka 35 drar höstterminen igång för Kärnpunktens musikverkstad. 8: Barnkör Kl 16:50-17:30 Fsk, 6 år och åk 1 Kl 17:10-18:00 åk 2 och uppåt.

Nu testar vi att ladda upp predikningar från Slottshagskyrkan i en podcast. Gudstjänsten på söndagen är veckans höjdpunkt, andra träffpunkter är körer för olika åldrar, barnrytmik, musiklek, Musikcafé Kryptan, RPG tisdagsträffen för de äldre, hemgrupper och mycket mer. Välkommen till Slottshagskyrkan, mitt i Helsingborg! Vår studie- och kulturverksamhet sker i samarbete med Studieförbundet Bilda. VerksamheterI Slottshagskyrkan händer många olika saker.

Jag är församlingens pastor och föreståndare sedan våren 2017. Jag är huvudansvarig för församlingens gudstjänster och har ett ledaransvar för församlingen verksamhet och andliga utveckling. Du är välkommen att ta kontakt med mig för samtal om livet, tron eller vad det är just du söker efter. Har du frågor om församlingens verksamhet är du också välkommen att vända dig till mig. Jag är utbildad vid Teologiska Högskolan i Stockholm och har haft inriktning på Bibelvetenskap. Välkommen till mig och till Slottshagskyrkan, vem du än är och vad du än bär på för frågor.

Jag är utbildad musiklärare och arbetar sedan hösten 2013 i Slottshagskyrkan. Men har varit engagerad i fösamlingen hela livet. Lett gospel kören Royal Gospel Choir sedan 1983. Finns på plats i kyrkan måndagar kl. 16:30-20, torsdagar 9:30-18 och de fredagkvällar när vi kör Café Kryptan.

Jag är styrelseordförande i Slottshagskyrkan sedan några år tillbaka. Som ordförande leder jag styrelsens arbete och vill bidra till att vi utvecklas positivt som kristen församling. Född i Uppsala och utlånad till Stockholm i 40 år har jag bestämt mig för att jag vill bo vid havet. Helsingborg är mitt hem sedan 2011 och Slottshagskyrkan har den gemenskap jag söker och vill medverka till.

Jag är häktespastor samt leder pilgrimsvandringar och retreater. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Dieser Artikel oder Absatz stellt die Situation in Deutschland dar. Hilf mit, die Situation in anderen Staaten zu schildern. Im Allgemeinen können Unternehmen jede Person mit beliebiger Qualifikation und Erfahrungen einstellen.